15 Aralık 2014 Pazartesi

Fotomaç Gazetesi Transfer Haberi Örneği

MESSI FENER'E Mİ?

Transfer sezonuna henüz girmemişken İspanyol basınında şok bir iddia ortaya atıldı. Aziz Yıldırım'ın ''sikicez onları sikicez'' açıklamalarının ardından harekete geçen Fenerbahçe transfer komitesi bombayı patlatmak üzere!

SPONSORLARLA GÖRÜŞÜLÜYOR

Forma sponsoru bile bulamamış olmasına rağmen Messi'yi getirecek sponsoru bulmayı başaran Fenerbahçe'nin masraflarının yarısını Koç Holding karşılayacak. Kalan yarısını da Aziz Başkan cebinden verecek, Arjantinli sarı-lacivert formayı giyecek!

MENAJERİ DE ONAYLADI

Messi'nin menajeri Ohne Berater geçtiğimiz günlerde Almanya'nın Spüssekleuhr isimli gece kulübündeydi. Almanya'daki muhabirlerimizin 'Messi? Fener? Geliyor?' sorusuna 'kafam şimdi taşak gibi' yanıtını veren Ohne Berater bu transferi bir bir bakıma müjdeledi.

ORTEGA'NIN DA PAYI BÜYÜK

Fenerbahçe'nin efsanelerinden Ariel Ortega'yı telefonla arayan Messi ''Alo Ariel, beni Fenerbahçe'den istiyorlar. Biliyorum çok büyük kulüp, ama sana sormadan asla gidemezdim. Ne diyorsun?'' dedi. Ortega'da cevapladı. ''Düşünme bile!'' Ortega'nın cevabını duyan Messi hemen Aziz Yıldırım'ı arayarak ''Getirin boş mukaveleyi imzalayayım, para sorun değil'' dedi. Telefon hatlarını ele geçirdiğimiz için bu konuşmaları da size birebir olarak aktardık.

KAÇ NUMARAYI GİYECEK

Belli değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder