7 Şubat 2017 Salı

15 KİŞİYİ ALDATTIM

Vurdum Vurdum Saymadım...


Merhaba arkadaşlar, ben çocukluğunda 'sana bir fıkra anlatayım mı?' diye sorup karşı taraftan ne cevap gelirse gelsin 'anlat demekle olmaz, sana bir fıkra anlatayım mı?' şeklinde diyalog yenileyici, uyuz, katlanılmaz ve bir kaşık suda boğulasıca çocuk. Bugün iş çıkışı Zincirlikuyu'dan metrobüse bindim ve canımın değerini uzun bir aradan sonra anladım. Hayata tutunabilmek ve biraz mutlu olabilmek adına ne yapabilirim? diye düşündükten sonra ise bloguma bir şeyler yazmaya karar verdim.

Intro'daki başlık ve alt başlık ile alakalı olarak şakayı tamamlamak adına paylaştığım müziği bir kenara bırakırsak bu yazıyı progresif rock'ın efsanelerinden Rush'ın Animate isimli şarkısını dinleyerek yazdığımı söylemek isterim. Bu yüzden de şarkıyı sizinle de paylaşarak kaliteli müziği bir nebze yaymak niyetindeyim. (Not: Şarkıyı last.fm'den stalkladığım eski bir sevgilim aklıma soktu, zevkli adammışım eski sevgilim neler dinliyor görüyorsunuz...)

İKİNCİ NOT: KIZLAR HALA BEKARIM...


15 KİŞİYİ ALDATTIM başlığından hareketle bir adam gibi adamlık, bir Mehmet Ali Erbilcilik içerecek bir yazı bekliyorsanız yanılıyorsunuz. Zira satirik nesirlerin köpeği olmuş olan bendeniz elbette bir şeyleri gömme peşinde ruhumu satacağım her zamanki gibi. Lakin korkmayın. Yazı 'çekil ulan önümden orta sınıf insan' yahut 'ben babamın prensesi kamyoncu sevdiğimin fren sesiyim' ismiyle binlerce gerizekalı kızı peşinden sürükleyen anonim twitter fenomenleri gibi de Demet Akalın yergisi yapmayacak.

Şimdi canımı sıkan asıl nokta şu. Günümüzde normal insan yok arkadaşlar. Hepinizin 'yeni mi farkına vardın amk' dediğini duyar gibiyim. Cevabım evet. Ben biraz normal insan vardır sanıyordum. Ama yokmuş. İki insan bir araya gelip sağlıklı bir ilişki maalesef yürütemiyor. Çevremdeki örneklerle pekiştirecek olursam birbirinin ruh sağlığını bozan ilişkiler, aldatma konusunda paranoyaya kadar gitmiş güvensiz ilişkiler, seks bağımlılığı ve eziklik kompleksi yüzünden sağda solda gömdüğü ve sevgilisinden ayrılmak istediğini belirten kişilerin kendilerini küçülten insanları bırakamaması ve daha birçok şey.

Bununla birlikte çok mutlu olan insanlarda da bir doyumsuzluk, bir yozlaşma ve belki güleceksiniz ama hakikaten yanlış olan batılılaşma neticesinde aldatmalar sonucunda biten ilişkiler mevcut. Yemin ediyorum bir kişiye daha 'abi zaten orospuydu/AŞKIM zaten orospu çocuğuydu ben varım boşver sen onu :) :) :) ' diyecek gücüm kalmadı. Yabancı dizi izleyip orada gördüğü kurgu olayları yahut bağımlısı olduğu porno filmlerde yaşanan kurguları gerçek sanıp Avrupalı çok aşırı cool insanların birbirini sürekli aldatıp bundan büyük haz aldığını sanan tipler yüzünden ülkemizde bir nesil çocuk yapmaktan korkar oldu.

Black Sabbath'ın veda konserinin olduğu bu haftada ben de insanlara önemli bir erdemi yani sadakati hatırlatmak adına kendimce bir şeyler yazdım. Benim sevgilimi aldatamıyorum diye içerlenip sevgilisinden ayrılan temiz yürekli kardeşlerim var. Ben ise sevgilimden ayrılınca instada yüksek like alan fotoları silmeye kıyamadığım için fotoğrafın açıklamasını KARDEŞİM BENİM yapacak kadar yanlış anlaşılmalara mahal vermemeye çalışan bir insanım. Kimsenin bize bunları yaşatmaya hakkı yok!

Yazımı nihayete erdirirken bu yazıyı yazmama esin kaynağı olan eski sevgilimin de amına koyayım demek istiyorum. Fıkradan bahsederek açtığımız yazıyı da dünya üzerinde yazılmış en komik fıkra ile sona erdirmek istiyorum.


Bir gün Temel ile Dursun arabayla İstanbul'a gidiyorlarmış. Yoldan geçerlerken Temel derin bir nefes almış ve sol tarafında uzanan ormana bakmış. Sonra Dursun'a dönüp 'Dursun şu ormanın güzelliğine bak yaa' demiş. (Bunları Karadeniz şivesi ile söylüyor). Bunun üzerine de Dursun demiş ki; 'ula ağaçlardan göremiyorum ki' 


😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder