28 Temmuz 2017 Cuma

Yeni Türkiye Kariyer Tavsiyeleri ve İş İlanı

Bu bloga 28.07.2017 tarihindeki yazısından ötürü kayyum atanmıştır.

Merhaba Aleyna Tilki fanları ve diğer basit insanlar. Ülkemizin gittikçe EYİYE gittiği bu son zamanlarda doların 3,52'ye düşmesini aq parti kıllı gençlik kollarından dostlarım Abdülmecit ve Abdülaziz ile elmalı nargile içerek kutlayıp kaliteli zamanın dibine vurduğumuz bu mübarek cuma gününün ardından bir şeyler karalamaya karar verdim yine. Birkaç gün sonra resmi olarak işsiz olarak hayatıma devam edeceğim için bundan önceki iş deneyimimde öğrendiğim püf noktalarını yeni ve güçlü bir 15 Temmuz Şehitleri Türkiyesi'nde nasıl kullanabileceğimizi elimden geldiğince anlatmaya gayret edeceğim.

Öncelikle bir anımı anlatarak başlayayım. Geçen gün metrobüste Suriyeli çocuğu Seyit Onbaşı'nın top mermilerini kaldırdığı gibi kaldırıp HASEKTER LAN BENMEYECEN BU METRÖBÖSE şeklinde bir çemkirmeyle metrobüs durağına fırlatan bir fazla Yozgatlı profiline sahip Anadolu çomarı dayıyla karşılaşma talihine nail oldum. Dayının o hareketinden sonra yavaş bir alkış başlatma gayretine girdim. Önce ikişer sonra birer saniye aralıklarla alkışlarımı hızlandırdım ve beklenen oldu. Kimse alkışa katılmadı aq. HDPli hümanistler amcayı linç edip metrobüsü yaktı sonra.

Neyse, konumuza dönelim. Yukarıdaki vahşi örneğe (bu yazıda şu ana kadar okuduğunuz şeylerden doğru olan tek kısım muhtemelen amcanın çocuğu siktir diyerek dışarı fırlatması olabilir) baktığımızda Suriyeli dilencilere pisliklermiş gibi davranılmasına rağmen metrobüslerde bu çocukların sürekli boy gösteriyor olması. Medipol Başakşehir transfer yapsın diye sürekli zamlanan metrobüs fiyatlarına bir de bu duygu istismarı yapmaya çalışan Şam şeytanları eklenmiş ve özellikle Okmeydanı - Edirnekapı arasında bu işin tekelini oluşturmuş bir grup oluşmuş gibi duruyor. Kimi zaman tek durakta farklı boylarda 3 çocuk gelip ABİ NOLUR PEÇETE AL ABİ diyor ancak birbirleriyle en ufak bir tatsızlık yaşamıyorlar. Muhtemelen ya çeteler oturup bir centilmenlik anlaşması imzalamış ya da danışıklı dövüş duopol bir piyasada ekmeklerine bakıyorlar.

Bu adamlara bok gibi davranılmasına rağmen piyasada olmaları bu işin kazancının iyi olduğunu gösterir. Yeni Türkiye'nin trend mesleklerinden birisi de metrobüs dilenciliği olacak muhtemelen. Sektör kalabalıklaşmadan erkenden yatırımlarınızı yapmanızda fayda var. Mesela bu gece sevişin, 3 seneye salarsınız Ayvansaray'a. Neticede bakamayacak bile olsak minicik ve masum beden ve ruhları bu dünyaya ekonomik kaynak yaratmak için getirmeli ve onları tek seferine ortalama 200 ter kokulu adamın bindiği metrobüslere bir başına salmalıyız. Ya da bunu yapacak kadar alçak adamları binbir zorlukla bağımsızlığını elde etmiş ülkemize rahatça sokmalıyız ki ülkelerindeki savaştan kaçabilsinler ve güzel ülkemizin insanlarının rahatını kaçırabilsinler, suça karışabilsinler.


Millet Caddesi'ndeki Arapça fast food tabelalarının çokluğundan durumun vahametini anlayabileceğiniz gibi bu adamlar bölünerek çoğalıyor. Ve maaleef yakında bir kavga çıksa bizi dövebilecek potansiyele gelecekler.


Bu da arkadaşımla aramızda geçmiş olan bir diyalog. Evet güldük, eğlendik. Ancak durumun kötülüğünü de göz ardı etmemek şart. Bu adamlar hızla çoğalıyorlar ve Levent trafiğinde arabaların camlarını zorla yıkayıp para vermeyeni tehdit dahi edebiliyorlar rahatça. Sevdiğim bir söz ile yazıyı noktalayıp bir iş ilanı yayımlayacağım.

''ani ve sert eser, üşütür kuzey yeli, mendili eline birden verir, minik Suriyeli''

          İŞ İLANIDIR

  • 2-7 yaş arasında
  • Askerliğini ülkesinden kaçarak yapmış
  • Muhtaç rolü yapabilecek
  • Giyimine ve kişisel temizliğine önem göstermeyen
  • Metrobüs hattına ulaşım sorunu olmayan
  • Sahada (yani metrobüste) en azından 6 ay deneyimi olan
  • Hayat okulunun ilgili bölümlerinden mezun olmuş
  • Sattığı mendilden prim alarak çalışacak
  • Suriyeli çocuklar aranmaktadır.


2 yorum:

  1. tekniğin güzel ama geliştirmen lazım

    YanıtlaSil
  2. sen var ya. sen çok fenasın. seni tanımak isterim yakından.

    YanıtlaSil